Ademcoaching met (onder andere) de verbonden ademhaling

 

Hoe helpt je ademhaling jou?

Onze ademhaling is de krachtigste hulpbron die we in huis hebben. Je kunt er altijd op terug vallen om je te kalmeren, spanningen los te laten of juist voor meer energie. Door het bewust in te zetten kun je profiteren van veel gezondheidsvoordelen, zowel lichamelijk als geestelijk. De ademhaling werkt als link tussen lichaam en geest. Je kunt je ademhaling gebruiken om je bewust te zijn van hoe je je op welk moment voelt. Zo maak je ruimte voor je gevoelens en emoties en leer je hierin te ontspannen. Hierdoor leer je jezelf steeds beter kennen en weet je precies wat je nodig hebt.  Adem je vrij en ontspannen dan sta je ook zo in het leven. Want zoals je ademt, leef je. En zoals je leeft, zo adem je.

 

Veel mensen ademen beperkt

Maar 90% van de mensen gebruikt maar 30% van zijn/haar ademcapaciteit. De meesten van ons ademen dus niet helemaal vrij en ontspannen.

Dat komt doordat we door de jaren heen stress en onderdrukte emoties (onbewust) vast zetten in ons lijf. Door niet echt te voelen wat er in ons leeft. En door te weinig ontspannen. Vaak willen we liever onze gevoelens en emoties uit de weg gaan. Dit brengt bepaalde onbewuste spierspanningen met zich mee. Die gespannen spieren in je romp beperken de ruimte waarin de adem zich vrij kan bewegen. Daar waar de adem niet kan komen is het afgesloten en blokkeert je natuurlijke stroom aan (levens) energie. Je staat minder in contact met jezelf en je eigen kracht. Daardoor leef je minder in vertrouwen en flow. En kun je blijven hangen in oude gewoontes en beperkende gedachten.

 

Wat brengt verbonden ademcoaching jou?

Door ademcoaching help ik je om weer terug te keren naar een open, volledige en ontspannen ademhaling. Zodat je adem in alle delen van je romp vrij kan stromen. Met je adem kun je de delen die afgesloten zijn weer openen. De emoties die in die delen vastzaten kun je verwerken en integreren. Dankzij je adem heel je de delen in jou die liefde en aandacht nodig hebben. Onbewuste negatieve overtuigingen die je niet meer dienen kun je loslaten. Je krijgt weer een stevige verbinding met jezelf. Het gebeurt regelmatig dat je tijdens een diepgaande ademsessie mooie inzichten over jezelf en je patronen krijgt. Ruimte in je ademhaling betekent ruimte in je hoofd en in je leven. Het is echt de moeite waard een persoonlijke sessie verbonden ademen of een van mijn ademavonden te ervaren.

 

resultaat;

– Energiek en zelfverzekerd in het leven staan

– Dieper ontspannen en beter slapen

– Sterker contact met je intuïtie en innerlijke kracht

– Loslaten van oude patronen en vastzittende emoties

 

Het mooie aan de verbonden ademhaling is dat het voorbij gaat aan het denken, je hoeft er geen woorden aan te geven. Je adem laat je precies zien wat je moet weten en wat je nodig hebt. Dus zonder eindeloze analyses en praatsessies kun je gelijk tot de kern komen.

 

Ademcoaching bij stress en burn-out

Als je rustig en kalm ademt, geef je hiermee je lichaam een seintje dat alles ok is. Het kan ontspannen. Dat is wat je wil, zeker bij stress. Want door drukte en steeds malende gedachten, staat je lichaam steeds ‘aan’ in de actie stand. Hoe meer je je lichaam kunt ontspannen, hoe minder vat stress op je heeft. Je komt weer in balans. Dan is het ook weer makkelijker om positief te denken en de dingen te accepteren zoals ze zijn.

Door hier bewust mee te oefenen, verander je je onbewuste adempatroon en kom je lekkerder in je lijf te zitten. De signalen van je lichaam leer je beter herkennen, zodat je ook je grenzen beter kunt aangeven. Je krijgt je energie weer terug en staat krachtiger in contact met jezelf. Vol vertrouwen weet je weer precies wat je nodig hebt.

Heb je nog vragen?

Ademavonden Utrecht

Door gecontroleerd veel en diep te ademen, komt er veel zuurstof en energie in je lijf. Het werkt als een grote schoonmaak in de vorm van een ademmeditatie.

Spanningen en blokkades kun je loslaten en je ervaart na afloop een enorme ontspanning. We werken in een kleine groep van maximaal 5 mensen.

Bekijk het Facebook evenement of koop hier je tickets

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste tips en verhalen over het volgen van je eigen weg.

Geen zorgen, je kunt elk moment weer uitschrijven. Ik ga uiteraard zorgvuldig om met jouw gegevens. Te lezen in mijn privacyverklaring

Yes, gelukt! Check nog wel even je email (én spam!) om je inschrijving te bevestigen.